Bare Gratis Ting

Gratis vareprøver, bøker, program, kurs og mye mer

RSS 2.0

Om oss

 

Velkommen til bare gratis ting

I Februar 2012 kom vi på ideen å samle sammen det meste av de gratis produktene som er å finne på nettet. Mye av grunnen til dette må vi vel ærlig innrømme kommer av at vi også har vært flittig til å lete opp det som er å finne av gratis ting på nett. Det er jo utrolig mye penger man kan spare på å kjenne til det som allerede er gratis, så hvorfor betale for det.

I noen tilfeller vil du også oppleve at mange av de gratis produktene faktisk er bedre enn de du ellers måtte ha betalt for. Så hvorfor ikke hjelpe dere andre som deler den samme interesse slik at dere også kan dra nytte av det vi har dratt nytte av…?

 

Hvorfor tar vi oss bryet??

Det startet faktisk med at vi hadde en lang bokmerke-liste med de adressene som tilbydde gratis produkter og tjenester. En kompis av meg luftet ideen om å lage en nettside med en liste over alle adressene slik at vi kunne få en bedre oversikt. Og når det er gjort så kan vi jo tjene noen kroner på prosjektet også..

 

Hvordan tjener vi penger på dette?

Ganske enkelt i form av Google reklame. Det er klikkene fra leserne som gjør det verd å dele alle nettstedene med dere andre.

Derfor må vi bare beklage at det er en del forstyrrende reklame her, men til gjengjeld vil jo dere få det dere leter etter også..

Håper dere trives her og at vi kan anse oss som god hjelp for dere..


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gratis merke

Velkommen til gratis ting

Vi har valgt å samle det som kan finnes på nett som er gratis på ett sted. Vi gjør oppmerksom på at noe av produktene kan kreve at du forplikter deg på en eller annen måte. Dette kan være i form av abonnement, betale porto eller bare gi fra deg e-mail adressen. Uansett er det meningen at du skal tjene på dette besøket, så du kan gjøre smart i å gå gjennom produktene.

Skulle du vite om noe som er gratis på nettet som ikke er oppført her, setter vi stor pris på tips.. Takk.