Bare Gratis Ting

Gratis vareprøver, bøker, program, kurs og mye mer

RSS 2.0

Hjelp oss å bli bedre

 

Vi har allerede kommet langt, men vi vil aldri bli helt fornøyd. Det er alltid noe nytt som kommer ut på nett som er gratis og det er alltid noen sider og linker som forsvinner.

Hjelp oss derfor å bli så god som over hodet mulig. Vi vil sette stor pris på om du som leser sier ifra om du kommer over en link som ikke lengre fungerer eller at informasjonen ikke lengre stemmer med det som det en gang gjorde.

Vi trenger hele tiden nye tips om gratis ting som er på nett og som vi ikke har fått med oss.

Hjelp oss derfor for å bli bedre. Del innleggene på FB og anbefal oss til andre. Kom med tips og kritikk. Vi har som mål og bli bedre og da trenger vi din hjelp!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gratis merke

Velkommen til gratis ting

Vi har valgt å samle det som kan finnes på nett som er gratis på ett sted. Vi gjør oppmerksom på at noe av produktene kan kreve at du forplikter deg på en eller annen måte. Dette kan være i form av abonnement, betale porto eller bare gi fra deg e-mail adressen. Uansett er det meningen at du skal tjene på dette besøket, så du kan gjøre smart i å gå gjennom produktene.

Skulle du vite om noe som er gratis på nettet som ikke er oppført her, setter vi stor pris på tips.. Takk.