Bare Gratis Ting

Gratis vareprøver, bøker, program, kurs og mye mer

RSS 2.0

Gratis Spill – Tribal Wars

tribal-wars-screen2

Dette er et MMO spill som det er utrolig lett å bli hektet på.. Følg instruksene når du starter spillet for første gang, så er det utrolig enkelt å komme inn i det.

Dette spillet er basert på den tiden hvor ridderne spilte en en dominant rolle i Europa. Her kan du oppgradere hovedkvarter, stall, barrac, kirke, gruver for produksjon, krigere og mye mye mer.

Send krigerne dine på tokt og angrip andre online spillere. Når du starter spillet er du fredet, så det er ingen fare for at du vil bli plyndret i de første dagene av spillingen.

Spill gratis her

Se også…

Søker…

Du vil sikkert også like:

admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gratis merke

Velkommen til gratis ting

Vi har valgt å samle det som kan finnes på nett som er gratis på ett sted. Vi gjør oppmerksom på at noe av produktene kan kreve at du forplikter deg på en eller annen måte. Dette kan være i form av abonnement, betale porto eller bare gi fra deg e-mail adressen. Uansett er det meningen at du skal tjene på dette besøket, så du kan gjøre smart i å gå gjennom produktene.

Skulle du vite om noe som er gratis på nettet som ikke er oppført her, setter vi stor pris på tips.. Takk.