Bare Gratis Ting

Gratis vareprøver, bøker, program, kurs og mye mer

RSS 2.0

Gratis fargelegging

 

Her har du mengder av muligheter til å velge mellom forskjellige motiv som du kan skrive ut og fargelegge. Dette er ikke bare for barn, men detaljerte tegninger for voksne også.

 

 

Disney

Ikke bare kan du velge blant mange Disney karakterer for å fargelegge, men det er mange andre aktiviteter for barn også.

 

Nyttig på nett

Dette er mer en portal for de som ønsker å fargelegge. Her er det bare å lete deg frem til det du vil ha.

 

Poki

Kanskje du ønsker å fargelegge på nett i stede for å skrive ut på papir? Da bør du ta en titt innom her!

 

Disneyfigurer

Om du er glad i filmen “Frost”, vil du sikkert sette pris på å fargelegge noen av figurene fra filmen. Ta en titt og se om det er noe du kunne tenke deg å fargelegge da vel..

 

Fargelegging for voksne

Her er det mer detaljer i tegningene. For voksne er dette et genialt konsept for de som blir fort lei av puslespill. Ta en titt og se om det er noe liker!

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gratis merke

Velkommen til gratis ting

Vi har valgt å samle det som kan finnes på nett som er gratis på ett sted. Vi gjør oppmerksom på at noe av produktene kan kreve at du forplikter deg på en eller annen måte. Dette kan være i form av abonnement, betale porto eller bare gi fra deg e-mail adressen. Uansett er det meningen at du skal tjene på dette besøket, så du kan gjøre smart i å gå gjennom produktene.

Skulle du vite om noe som er gratis på nettet som ikke er oppført her, setter vi stor pris på tips.. Takk.